Доба на Донбасі: бойовики стріляли з гранатометів, поранено бійця АТО

Доба на Донбасі: бойовики стріляли з гранатометів, поранено бійця АТО
Українські військові на Донбасі

Минулої доби агресор здійснив п’ять обстрілів позицій Збройних сил України

Бойовики російсько-окупаційних військ продовжують здійснювати обстріли позицій сил АТО та зривати домовленості Тристоронньої контактної групи про припинення вогню.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

«На луганському напрямку противник з гранатометів та стрілецької зброї вів вогонь по наших позиціях у районі населених пунктів Новгородське та Малинове. Крім цього, міномети 82 калібру ворог застосував неподалік Катеринівки», - зазначили у штабі.

На Донеччині окупанти з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстріляли українські опорні пункти поблизу Водяного. Також з 82 мм мінометів та гранатометів ворог вів вогонь по захисниках Богданівки.

Загалом, минулої доби агресор здійснив п’ять обстрілів позицій Збройних сил України.

«Внаслідок ворожого вогню один український воїн отримав поранення. Військовослужбовця доправлено до військово-медичного госпіталю. Йому надано необхідну медичну допомогу», - резюмували у штабі АТО.

Нагадаємо, українська сторона Спільного центру з контролю та координації інформувала, що бойовики продовжують приховано зосереджувати військову техніку та озброєння на тимчасово непідконтрольній території уряду України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: