Доба в АТО: бойовики застосовували міномети, танки і важку артилерію

Доба в АТО: бойовики застосовували міномети, танки і важку артилерію
Окупанти застосовували танк у районі шахти Бутівка

За минулу добу зафіксовано 24 порушення режиму припинення вогню з боку російсько-терористичних військ

Російсько-окупаційні війська вчора продовжили грубо порушувати Мінські домовленості та застосовувати заборонені зразки озброєння, зокрема міномети, танки і важку артилерію.

Про йдеться у ранковому звіті прес-центру штабу АТО.

Зазначається, що на луганському напрямку у вечірній час бойовики обстріляли з артилерії калібру 152-мм підступи до Врубівки. А з 82-мм мінометів вели вогонь по захисниках Новоолександрівки і Попасної.

На донецькому напрямку у післяобідню пору противник випустив півтора десятка артилерійських снарядів калібру 122-мм по оборонних укріпленнях між Водяним і Талаківкою.

«У вечірній час ворожі обстріли із озброєння, яке давно мало бути відведеними від лінії зіткнення продовжилися. Зокрема, загарбники вели вогонь із 120-мм мінометів по оборонцях Павлополя, Водяного і Опитного. Поблизу Авдіївки противник застосував міномети 82-го калібру, а у районі шахти Бутівка стріляв танк», - додають у штабі АТО.

Окрім того, неподалік Кам’янки і Новотроїцького окупанти порушували перемир’я з гранатометів і стрілецької зброї.

Загалом, за минулу добу зафіксовано 24 порушення режиму припинення вогню з боку російсько-терористичних військ. Внаслідок обстрілів противника жоден український захисник не постраждав.

До слова, з початку доби до 18:00 вівторка бойовики здійснили 11 обстрілів сил АТО

Нагадаємо, з початку конфлікту на сході України і до 15 листопада 2017 року внаслідок конфлікту постраждали 35 тис. 81 осіб, зокрема 10 тис. 303 особи - загинули. Про це йдеться у черговому звіті Управління Верховного комісара ООН з прав людини щодо ситуації в Україні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: