Доба в АТО: терористи продовжують атакувати

Доба в АТО: терористи продовжують атакувати

Бойовики не дотримуються режиму припинення вогню

Від початку доби, встановлений 30 березня режим повного припинення вогню на період Великодніх свят, бойовиками терористичних організацій «Л-ДНР» не дотримувався у повній мірі. Станом на 18.00 зафіксовано п'ять обстрілів опорних пунктів сил АТО на Донбасі, повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці у соцмережі Facebook.

«Зокрема на Донецькому напрямку з гранатометів та стрілецької зброї противник тричі вів вогонь по українських позиціях в районі Водяного. Також з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї окупанти двічі обстріляли оборонців Павлополя» - йдеться у повідомленні.

У штабі відзначили, що внаслідок ворожого вогню жоден захисник України не постраждав.

«На Луганському напрямку від початку доби зберігається тиша. Ситуація по всій лінії розмежування сторін надійно контрольована силами АТО. Наші військовослужбовці суворо та неухильно дотримуються умов перемир’я», - додали у прес-центрі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики російсько-окупаційних військ продовжують зривати «великоднє перемир’я» встановлене на лінії розмежування сторін з опівночі 30 березня. 

Пізніше повідомлялося, що в результаті бойових дій один український військовий отримав поранення. Внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої один український військовий загинув, ще троє – отримали поранення.

26 березня Тристороння контактна група в столиці Білорусі (Мінськ) домовилася про встановлення ще одного перемир'я з 30 березня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: