«Зав’язуйте з тими мемуарами гейші»: у мережі висміяли назву книги Мендель

«Зав’язуйте з тими мемуарами гейші»: у мережі висміяли назву книги Мендель

Мендель: «Писати цю книжку було вкрай складно»

Фото: Юлія Мендель/Instagram

Книга Юлії Мендель буде називатися «Кожен з нас Президент»

Книга колишньої прессекретарки президента Зеленського Юлії Мендель наробила чимало галасу і спричинила насмішки у мережі. Особливо дісталося назві книги, яку користувачі соцмереж уже охрестили «мемуарами гейші». Книга Юлії Мендель буде називатися «Кожен з нас президент».

Письменник і журналіст Аркадій Бабченко прокоментував, що даремно чекав назву три дні.

Інші користувачі соцмережі також жартували над назвою. Наприклад, запитували, чому якщо кожен Президент, то кортеж є тільки у Зеленського? Згадали багато популярних «мемів» про Президента.

Раніше Мендель зазначила, що ця книжка – спроба осмислити українські реалії з погляду українки, народженої наприкінці 80-х, просто перед розвалом Союзу.

Нагадаємо, колишня прессекретарка президента України Юлія Мендель написала книгу. У розмові з «Главкомом» Мендель повідомила, коли слід чекати книгу у продажу, але відмовилася надати додаткову інформацію.

Юлія Мендель була прессекретаркою президента Володимира Зеленського з 3 червня 2019 року. Про звільнення стало відомо наприкінці квітня цього року.

Мендель із 15 березня долучилася до програми «Погляд з Банкової» на телеканалі «Дом». Зокрема в одній з програм вона заявила, що в Україні є «українська російська мова». Ці її висловлювання в Офісі президента назвали «приватною думкою». Згодом Мендель вилетіла із проєкту «Погляд з Банкової».

У квітні президент Володимир Зеленський разом із першою леді Оленою Зеленською та Мендель відвідали Францію з офіційним візитом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: