Довибори: Центрвиборчком прийняв перший «мокрий» протокол

Довибори: Центрвиборчком прийняв перший «мокрий» протокол

Перші протоколи з мокрими печатками ЦВК прийняла у вівторок від голови окружної виборчої комісії одномандатного виборчого округу №206

Центральна виборча комісія розпочала процес прийняття та оголошення протоколів про підсумки голосування на проміжних виборах народних депутатів 17 липня. Перші такі протоколи з мокрими печатками ЦВК прийняла на засіданні у вівторок увечері від голови окружної виборчої комісії одномандатного виборчого округу № 206 (Чернігівська область), повідомляє Укрінформ.
За словами голови окружкому Анатолія Сульдіна, протоколи підписали всі члени ОВК, але троє з них поставили підписи з окремою думкою. Водночас він зауважив, що ці окремі думки письмово надані не були.
Згідно з даними протоколу, перемогу в 206 окрузі здобув самовисуванець Максим Микитась, набравши 15 276 (31,45%) голосів виборців.
Як зазначив голова ЦВК Михайло Охендовський, отримання протоколу ОВК ще не означає, що остаточний протокол буде прийнятий Центрвиборчкомом, оскільки ще перевірятиметься.
Процес прийняття оригіналів протоколів про результати проміжних виборів до ВР відбуватиметься в режимі продовжуваного засідання Центрвиборчкому, яке завершиться тільки після прийому останнього з доставлених у ЦВК протоколів ОВК із семи округів.
Наразі в засіданні Центральної виборчої комісії оголошено перерву.
Нагадаємо, проміжні вибори до ВР проходили 17 липня в семи одномандатних округах: №№ 23 (Волинська обл.), 27 (Дніпропетровська обл.), 85 (Івано-Франківська обл.), 114 (Луганська обл.), 151 (Полтавська обл.), 183 (Херсонська обл.), 206 (Чернігівська обл.).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: