Електровантажівки Tesla грубо порушили правила дорожнього руху: відео

Електровантажівки Tesla грубо порушили правила дорожнього руху: відео
Tesla
Фото: Reuters

Вантажівки Tesla перетнули подвійну суцільну смугу

Кілька відеороликів з вантажівками Tesla Semi, які виїхали на дороги загального користування і переміщаються по ним з справжніми причепами, з'явилися в Мережі.

Так, одному з користувачів порталу YouTube вдалося сфотографувати, як два нових автомобіля імперії Ілона Маска заїжджають на фірмову станцію зарядки Tesla, причому роблять це з грубим порушенням правил дорожнього руху.

Очевидно, що вантажівки перетинають подвійну суцільну смугу. Можливо, в'їзд на станцію розташований далі, де і передбачений розрив лінії розмітки.

Раніше Tesla Semi помічали в США в ході тестових заїздів на звичайних дорогах, але без причепа. Зараз Ілон Маск викотив відразу дві вантажівки, які відрізняються один від одного як мінімум кабіною.

За даними порталу Electrek, електрофури рухалися не пустими, а з блоками батарей з фабрики в Неваді на підприємство у Фрімонті, де виробляють седани Tesla Model 3.

Довжина такого маршруту складає 200 кілометрів.

Напередодні Маск показав «трейлер наступної частини історії людства».

До слова, запущений у космос автомобіль Tesla Ілона Маска пролетить біля Марса у 2020 році.

«Главком» також інформував, що наприкінці лютого SpaceX запустила на орбіту супутники, які роздадуть інтернет всьому світу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: