Ердоган звинуватив країни Заходу в підтримці перевороту

Ердоган розчарований тим, що країни Заходу не підтримали владу Туреччини

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган упевнений, що країни Заходу підтримують тероризм і спробу військового перевороту в Туреччині. Про це він заявив іноземним інвесторам, - передає турецьке видання Hurriyet daily news.

«Тепер я запитую: Захід підтримує тероризм, чи ні? Захід на боці демократії або на боці переворотів і терору? На жаль, Захід надає підтримку терору і стоїть на боці переворотів», - заявив Ердоган.

Він також зазначив, що турецька влада не отримала підтримки західних союзників ні під час спроби військового перевороту, ні після неї.

Нагадаємо, в ніч з 15 на 16 липня група військових спробувала захопити владу в Туреччині. Ердоган звинуватив в організації перевороту Ґюлена, який на даний момент перебуває в США. При цьому в Держдепі вимагають доказів провини Ґюлена для його екстрадиції на батьківщину.

Після низки звільнень та арештів Ердоган виступив із зверненням до народу, у якому закликав зберігати спокій у ситуації, у якій перебуває країна. При цьому він зазначив, що «країна позбулася хвороби й одужує», а попереду ще багато нових важливих проектів».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: