Глухий кут. У Кремлі прокоментували можливе продовження Європою санкцій проти РФ

Глухий кут. У Кремлі прокоментували можливе продовження Європою санкцій проти РФ
Юрій Ушаков

Ми взагалі ці питання не коментуємо, тому що це рішення наших західних партнерів – чи хочуть вони співпрацювати, чи хочуть йти шляхом санкцій – Ушаков

Антиросійські санкції – це шлях, що веде у глухий кут та не сприяє вирішенню жодних проблем, але питання про їх продовження залежить від бажання Заходу співпрацювати з РФ. Про це заявив помічник президента РФ Юрій Ушаков, коментуючи слова канцлера ФРН Ангели Меркель і президента Франції Франсуа Олланда про намір продовжити санкції проти РФ, пише ТАСС.

«Ми взагалі ці питання не коментуємо, тому що це рішення наших західних партнерів – чи хочуть вони співпрацювати, чи хочуть іти шляхом санкцій», – сказав представник Кремля.

Відповідаючи на запитання про можливість ослаблення антиросійських обмежень з боку Токіо, Ушаков наголосив, що «Японія поки що не виходила з режиму (санкцій)». «Те, що Японія приєдналася до санкцій, звичайно, не сприяло і не сприяє розвитку як торгово-економічних відносин, так і політичних», – сказав представник Кремля.

Як повідомлялось, Росія розпочала безпрецедентну інформаційну кампанію перед виборами до німецького Бундестагу в 2017 році. Одна з її рис – цілеспрямовані атаки на людей, які виступають проти агресії Росії, зокрема на Ангелу Меркель.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: