Голова Мосміськдуми вибачився за напад стажиста на Собчак

Голова Мосміськдуми вибачився за напад стажиста на Собчак
На Собчак напав чоловік на прізвище Дзуцев
Фото: Ксения Собчак / Facebook

Юнак, який напав наСобчак, – стажист Мосміськдуми

Голова Московської міської думи (ММД) Олексій Шапошников у Facebook попросив вибачення в кандидата у президенти РФ Ксенії Собчак за напад на неї під час святкування дня народження екс-президента СРСР Михайла Горбачова.

«Те, що сталося, – провокація і хуліганство. Упевнений, що правоохоронні органи розберуться в тому, що трапилося, і винні зазнають відповідного покарання. Юнак, який здійснив це, – стажист Мосміськдуми, він не є ані штатним працівником апарату ММД, ані моїм помічником. Утім, я ще раз прошу вибачення», – написав Шапошников.

Після інциденту Собчак повідомляла, що юнак, який вилив на неї воду з криком «За Жириновського!», – Алан Дзуцев.

Пізніше журналістка написала у Facebook, що Дзуцев виявився помічником Шапошникова.

«Те, що це помічник, який постійно з'являється з головою Московської міської думи на всіх заходах, підтвердив Олексій Венедиктов (головний редактор радіостанції «Эхо Москвы». – ред.) і його помічниця. Сюди його теж пустили на захід разом із Шапошниковим , який 15 хвилин посидів і поїхав, а «помічник« залишився», – розповіла Собчак.

За її словами, у «єдинороса Шапошникова весь день вимкнений телефон».

Раніше повідомлялося, що у Москві чоловік скоїв напад на кандидатку в президентки РФ Ксенію Собчак.

Нагадаємо, в ході передвиборних дебатів на телеканалі «Росія 1» опозиціонерка Ксенія Собчак, яка висувається від партії «Громадянська ініціатива» облила водою кандидата від ЛДПР Володимира Жириновського.

Адвокатський корпус кандидата в президенти Росії Ксенії Собчак подав заяву на іншого кандидата, лідера ЛДПР Володимира Жириновського до генеральної прокуратури Росії через його образи під час телевізійних дебатів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: