«Це за Жириновського»: на Собчак скоєно «водяний» напад

«Це за Жириновського»: на Собчак скоєно «водяний» напад

Напад стався на святкуванні дня народження Михайла Горбачова

У Москві чоловік скоїв напад на кандидатку в президентки РФ Ксенію Собчак.

Як сказано у твіттері кандидатки, напад стався у центрі російської столиці.

«На виході з Петровського подорожнього палацу на кандидата в президенти напав помічник депутата Мосміськдуми Шапошникова. З криками «це за Жириновського» він вилив на Собчак воду і сильно штовхнув», - йдеться у повідомленні.

Охорона затримала нападника.

За даними активіста руху «Відкрита Росія» Вадима Суходольського, напад стався на святкуванні дня народження Михайла Горбачова. Нападника наздогнали співробітники поліції.

На Собчак напала людина на дні народженні Горбачова. З криком це вам за Жириновського вилив на голову склянку води і штовхнув так що вона впала. Його наздогнали сотрудінкі поліції - виявилося що це особистий помічник Олексія Шапошникова, голови Мосміськдуми.

Координатор московського штату кандидата Люся Штейн оприлюднила фото з місце інциденту і підтвердила, що нападник є особистим помічником голови Мосміськдуми Олексія Шапошникова. Його звуть Алан Дзуцев.

Нагадаємо, в ході передвиборних дебатів на телеканалі «Росія 1» опозиціонерка Ксенія Собчак, яка висувається від партії «Громадянська ініціатива» облила водою кандидата від ЛДПР Володимира Жириновського.

Адвокатський корпус кандидата в президенти Росії Ксенії Собчак подав заяву на іншого кандидата, лідера ЛДПР Володимира Жириновського до генеральної прокуратури Росії через його образи під час телевізійних дебатів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: