Гройсман розповів, за яких умов зменшаться тарифи на комунальні послуги

Гройсман розповів, за яких умов зменшаться тарифи на комунальні послуги
Фото з відкритих джерел

За словами прем’єр-міністра, наша країна споживає в кілька разів більше газу, ніж сусідні країни

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що через два-три роки ціна на комунальні послуги для населення може бути зменшена за рахунок зменшення споживання, але для цього необхідні інвестиції на модернізацію системи. Про це він повідомив сьогодні на зустрічі з регіональними ЗМІ.

«Ми можемо споживати в два-три рази менше енергоресурсів і сплачувати в два-три рази менше, але для цього треба інвестувати. Тобто треба вкласти, для того, щоб модернізувати і за два три роки ми станемо більш енергонезалежними, більш енергоефективними і середній рахунок для кожного українця буде зменшений, тому що споживання буде зменшено», — сказав Гройсман.

За словами прем’єр-міністра, наша країна споживає в кілька разів більше газу, ніж сусідні країни. «Наше завдання сьогодні дати адресну допомогу не багатому, а бідному. Тому в кого сьогодні немає ресурсів, щоб заплатити повну ціну і тим часом поки ми будемо це компенсувати ми маємо робити модернізацію», — сказав Гройсман.

Нагадаємо, за даними Держкомстату, вартість комунальних послуг у першому півріччі зросла на 42%.

Свою думку щодо діяльності Кабміну Гройсмана ви можете висловити, взявши участь в опитуванні  Чим запам'ятались перші 100 днів прем'єра Гройсмана?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: