Холодницький розказав, чому «гальмує» «справу МАУ»

Холодницький розказав, чому «гальмує» «справу МАУ»
Назар Холодницький
Фото LB.ua

Антикорупційний прокурор: Як я піду в суд з таким провадженням, де є злочин, але немає збитків?

Керівник Антикорупційної прокуратури Назар Холодницький вважає, що звинувачення проти нього в гальмуванні справи по «Міжнародним авіалініям України», підконтрольним Ігорю Коломойському, - це «проплачена акція».

«Ось ніби говорять про суму збитків. Але рішення господарських та адміністративних судів суперечливі і спірні. Там сказано, що це не збитки, що платіжки носять лише інформативний характер. Як я піду в суд з таким провадженням, де є злочин, але немає збитків? І сам не піду, і прокурорів не пущу», - зазначив він, пише видання «Факти».

«Якщо віддаєш до суду завідомо програшна справа, це не інакше як службова недбалість. Ми можемо прийти на засідання, а потім кричати, що суди апріорі погані, що вони не реформовані. Але це не наш шлях, - додав Холодницький.

Як повідомлялось, 10 листопада Головний підрозділ детективів підготував і направив на погодження до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури повідомлення про підозру екс-керівнику Державіаслужби України, а також президенту та головному бухгалтеру приватної авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України» у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем). 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: