Хто підтримав медичну реформу Гройсмана. Поіменний список депутатів

Хто підтримав медичну реформу Гройсмана. Поіменний список депутатів

Проти проголосувало 42 депутати

На сайті Верховної Ради обнародували список поіменного голосування за проект закону про державні фінансові гарантії надання медичних послуг та лікарських засобів (№6327) - у другому читанні та в цілому

Як відомо, сьогодні 240 голосами нардепи підтримали медичну реформу.

Проти проголосувало 42 депутати, не голосували – 38. Всього на час голосування за медичну реформу у сесійній залі парламенту було зареєстровано 343 нардепи.

1_31

2_24

3_13

4_13

5_06

6_07

7_06

8_06

Як відомо, сьогодні Верховна Рада підтримала медичну реформу.

Згодом депутати підтримали зміни до Бюджетного кодексу для впровадження медреформи.

Як йдеться у пояснювальній записці до законопроекту, обсяг медичних послуг та лікарських засобів, вартість яких покривається страхуванням, та ступінь покриття, закріплюється на рівні закону в державному гарантованому пакеті.

У межах державного гарантованого пакету держава гарантуватиме повну оплату за рахунок коштів державного солідарного медичного страхування необхідних послуг та лікарських засобів на екстреному, паліативному та первинному рівні, та частково на вторинному (спеціалізованому) та третинному (високоспеціалізованому) рівні.

Застраховані особи можуть отримати медичні послуги та лікарські засоби повністю або частково за рахунок коштів державного солідарного медичного страхування в закладах охорони здоров'я будь-якої форми власності та у фізичних осіб-підприємців, що одержали ліцензію на здійснення господарської діяльності з медичної практики, та уклали договори про медичне обслуговування населення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: