«Ігри нескорених»: Україна виборола друге «золото»

«Ігри нескорених»: Україна виборола друге «золото»
Василь Пашкевич

У скарбничці збірної України вже чотири медалі: дві золоті, одна срібна та одна бронзова

На ІІІ Іграх нескорених (Invictus Games) в Торонто 28-річний військовослужбовець Міністерства оборони Василь Пашкевич з Києва виборов золоту медаль. Це вже друге «золото» у скарбничці української команди.

У змагання з пауерліфтингу у середній ваговій категорії Пашкевич у вівторок показав 1-й результат, піднявши 175 кг, повідомляє Укрінформ.

Друге місце відійшло представнику Австралії Тирону Гавсорну, який відстав від українця на 15 кг. Третій результат (155 кг) показав американець Мет Грешен.

Як відомо, рахунок золотим нагородам збірної України вчора відкрив Олег Зімніков, який прибіг першим у перегонах на 1500 м.

Усього ж у скарбничці збірної України наразі є чотири медалі: дві золоті, одна срібна та одна бронзова.

Нагадаємо, у неділю, 24 вересня, відбувся перший змагальний день на «Іграх нескорених».

Україна в 2017 році вперше отримала право взяти участь в «Іграх нескорених», як учасник багатьох військових навчань, миротворчих операцій під егідою ООН, а також як країна, військовослужбовці якої мають бойовий досвід при виконанні завдань в рамках АТО.

15 українських спортсменів змагатимуться у таких видах спорту: атлетика, пауерліфтинг, плавання, стрільба з лука, веслування на тренажерах та велоспорт на шосе.

Нинішні змагання триватимуть до 30 вересня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: