Іран назвав погрози Дональда Трампа «психологічною війною»

Іран назвав погрози Дональда Трампа «психологічною війною»
Голамхуссейн Гейбпарвар

Тегеран розкритикував заяви і Державного секретаря США

Один із лідерів Корпусу стражів ісламської революції (КСІР) Голамхуссейн Гейбпарвар заявив про те, що Тегеран протидіятиме супротивникам країни і надалі, повідомляє інформаційне агентство Reuters.

Останні погрози Дональда Трампа в адресу Ірану Голамхуссейн Гейбпарвар назвав психологічною війною. За словами Гейбпарвара Тегеран не збирається відмовлятися від своїх революційних переконань і буде протидіяти тиску ворогів. За словами представника Корпусу стражів ісламської революції США хочуть знищити Іран. Проте Дональд Трамп насправді не може нічого зробити Тегерану. До цього президент Ірану Хасан Роухані заявляв про те, що нинішня ворожа політика США може привести до «матері всіх війн». Представники адміністрації Дональда Трампа заявляють про те, що комунікаційний наступ спрямований разом із санкціями на те, щоб змусити Іран припинити ядерну програму і політику підтримки терористичних груп в регіоні.

Окрім того Іран розкритикував заяви Державного секретаря США Майка Помпео у бік духовного керівництва країни. За словами представників офіційного уряду такі заяви є втручанням в внутрішні справи і лише приведуть до об’єднання населення країни для протидії іноземним планам. Майк Помпео в неділю назвав керівництво Ірану мафією і пообіцяв підтримку тим всередині країни, хто незадоволений урядом.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: