«Кабінет міністрів кинув нам кістку». На Полтавщині протестують проти тарифів на газ (відео)

«Кабінет міністрів кинув нам кістку». На Полтавщині протестують проти тарифів на газ (відео)
Люди не задоволені новини тарифами на газ
Фото: Стоп тарифний геноцид

Жителі міста Кременчук їхатимуть 25 січня на акцію протесту в Києві

У п’ятницю, 22 січня, у Кременчуці відбувається акція протесту проти нових тарифів на газ. Протестувальники зібралися біля міської ради – мітинг відбувається в мирному руслі.

Люди зазначають, що зменшення ціни на газ від влади не сильно вплине на квитанції, які незабаром отримають прості українці.

«Кабінет міністрів на чолі зі Шмигалем кинули нам кістку – це щодо тарифу по 6,99 за кубометр. Вони в скільки разів підняли нам тариф, десь на 220%, а зараз лише на 21% скидку зробили. І то, лише на два місяці», – зазначили ініціатори протестів.

Активісти додають, що 25 січня збираються на всеукраїнську акцію протесту проти високих комунальних тарифів, яка відбудеться в Києві.  

Також протестувальники зазначають, що 26 січня перед сесією Кременчуцької міської ради також прийдуть на мітинг і вимагатимуть підтримати вимоги громади.

Нагадаємо, уряд України ухвалив рішення про зниження цін на газ для українців. Встановили верхню межу ціни на газ на рівні 6,99 гривень за кубометр. Проте згодом в Офісі президента визнали, що ціна на газ знизиться не для всіх громадян.

Нові ціни на блакитне паливо не зупинили активістів. В Україні тривають масові тарифні протести – люди виходять під міські ради та перекривають дороги. 

У День народження президента Володимира Зеленського, 25 січня, активісти проведуть акцію протесту проти тарифів на газ та електроенергію «Привітай президента платіжкою». 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: