Кабмін призначив Ляшка керівником робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації

Кабмін призначив Ляшка керівником робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації
Арсен Аваков запропонував призначити Віктора Ляшка керівником робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня

Міністерство внутрішніх справ розробило проєкт щодо призначення відповідного керівника та переведення єдиної системи Цивільного захисту в режим надзвичайної ситуації

Головного державного санітарного лікаря України Віктора Ляшка Кабінет міністрів призначив керівником робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня. Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

За словами, Міністерство внутрішніх справ розробило проєкт щодо призначення відповідного керівника та переведення єдиної системи Цивільного захисту в режим надзвичайної ситуації.

«Пропонується призначити заступника міністра охорони здоров'я України, головного державного санітарного лікаря України (Віктора Ляшка, - ред.) керівником робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня», - заявив глава МВС.

Нагадаємо, Кабінет міністрів через ситуацію з коронавірусом в Україні розширив режим надзвичайної ситуації на всю країну. Згідно з рішенням уряду, режим НС вводиться на 30 днів - до 24 квітня. Крім того, на 30 днів по всій країні продовжується карантин.

Як повідомлялось, Кабінет міністрів на засіданні у середу, 25 березня, увів режим надзвичайної ситуації на всій території України до 24 квітня.

Як повідомлялося, 25 березня в інфекційному відділенні Тернопільської лікарні швидкої допомоги помер 68-річний хворий на Covid-19 мешканець села Ковалівка Монастириського району.

Станом на ранок 25 березня в Україні зафіксовано 113 випадків коронавірусної хвороби Covid-19 у 13 областях та місті Києві, з них чотири летальні.

За даними Worldometers, у світі зафіксовано 423 515 випадків зараження коронавірусом, з них 18 910 летальних і 109 154 особи одужали.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: