Керченський коледж після трагедії відновив роботу

Керченський коледж після трагедії відновив роботу

Навчальний процес буде проходити в іншому корпусі коледжу

У вівторок, 23 жовтня, в Керченському політехнічному коледжі після трагедії, жертвами якої стали 20 осіб, поновилися заняття.

Про це повідомили в прес-службі «міністерства освіти» Криму.

«Сьогодні проходять класні години, на яких до студентів буде доведено їх подальший порядок навчання. Діти впродовж цих днів проходили психологічну допомогу», - розповів співрозмовник, уточнивши, що заняття розпочалися о 8:30.

Навчальний процес буде проходити в іншому корпусі коледжу.

За словами «міністра» будівництва і архітектури Криму Сергія Конова, в будівлі планується провести капітальний ремонт. Раніше Конов відзначав, що після первинного огляду несучі конструкції корпусу здаються не ушкодженими вибухом, проте остаточна оцінка буде надана після запланованого на найближчі дні інструментального обстеження.

Нагадаємо, 17 жовтня в місті Керч стався вибух та стрілянина у політехнічному коледжі.

Оприлюднено відео з коледжу в момент стрілянини, яку відкрив один із студентів – 18-річний Влад Росляков, який згодом застрелився.

Внаслідок трагедії в коледжі, за останніми даними, загинула 21 людина.

Прокуратура Автономної Республіки Крим порушила кримінальне провадження за статтею теракт через події, що сталися у коледжі в окупованій Керчі.  

Водночас у Слідкомі РФ заявили, що перекваліфікували кримінальну справу щодо трагедії в коледжі Керчі, порушену за ст.205 КК РФ (теракт), на ч.2 ст.105 КК РФ (вбивство двох і більше осіб загальнонебезпечним способом).

У Керчі 19 жовтня відбулася церемонія прощання із загиблими.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: