Керченського «терориста» поховають після проведення всіх експертиз

Керченського «терориста» поховають після проведення всіх експертиз

Місце поховання обиратимуть родичі Влада Рослякова

Підозрюваного в масовому вбивства в Керченській політехнічному коледжі Владислава Рослякова поховають після проведення всіх експертиз.

Про це заявив в п’ятницю, 19 жовтня, голова російської адміністрації Керчі Сергій Бороздін, якого цитує російська інформагенція «РИА Новости».

За його словами, місце поховання обиратимуть родичі Рослякова.

«Інформації про те, що його поховають на окремому секторі, немає, це неправдива інформація. Його поховають після проведення всіх експертиз. Зараз ще проводяться заходи», - сказав Бороздін.

Як відомо, у анексованій Росією Керчі у п’ятницю, 19 жовтня, відбулася церемонія прощання із загиблими внаслідок вибуху та стрілянини у місцевому коледжі.

Нагадаємо, 17 жовтня в місті Керч стався вибух та стрілянина у політехнічному коледжі.

Оприлюднено відео з коледжу в момент стрілянини, яку відкрив один із студентів – 18-річний Влад Росляков, який згодом застрелився.

Внаслідок трагедії в коледжі, за останніми даними, загинула 21 людина.

Прокуратура Автономної Республіки Крим порушила кримінальне провадження за статтею теракт через події, що сталися у коледжі в окупованій Керчі.  

В той же час у Слідкомі РФ заявили, що перекваліфікували кримінальну справу щодо трагедії в коледжі Керчі, порушену за ст.205 КК РФ (теракт), на ч.2 ст.105 КК РФ (вбивство двох і більше осіб загальнонебезпечним способом).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: