Керрі звірив позиції з новим главою МЗС Великобританії

Керрі звірив позиції з новим главою МЗС Великобританії

Держсекретар Керрі і міністр закордонних справ Джонсон погодилися, що особливі відносини США-Британія залишаються такими ж важливими, як і завжд

Державний секретар США Джон Керрі зателефонував у четвер призначеному в новому уряді Великобританії міністру закордонних справ Борису Джонсону, щоб підтвердити позиції особливого партнерства між двома країнами та домовитися про зустріч у Брюсселі. Про це йдеться в офіційному повідомленні Державного департаменту США.
«Держсекретар Керрі і міністр закордонних справ Джонсон погодилися, що особливі відносини США-Британія залишаються такими ж важливими, як і завжди», - зауважили в американському зовнішньополітичному відомстві.
Сторони підтвердили зобов'язання «працювати разом у тісному контакті як союзники по НАТО для того, щоб протистояти всім викликам, які стоять перед ними», а також погодилися не відходити від узятих на себе зобов'язань в глобальному контексті.
Крім того, Керрі запевнив про підтримку Вашингтоном «розумного й виваженого підходу» в процесі виходу Великобританії з Євросоюзу.
Глави відомств також коротко обговорили ситуацію в Сирії, на Близькому Сході та домовилися про зустріч під час засідання Ради з питань закордонних справ наступного тижня в Брюсселі.
Джерело: Укрінформ

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: