Кількість загиблих у Магнітогорську зросла до 13 людей

Кількість загиблих у Магнітогорську зросла до 13 людей
На місці трагедії у Магнітогорську рятувальники продовжують знаходити загиблих
Фото: ТАСС

Серед причин трагедії російські ЗМІ називають теракт. Влада це заперечує

Під уламками житлового будинку були виявлені ще кілька тіл. Про це повідомили представники МНС. Таким чином, через дві доби після обвалення однієї з секцій багатоповерхівки, рятувальники знайшли 13 загиблих, невідомою залишається доля приблизно 30-ти людей, передає «Ехо Москви».

Слідчий комітет РФ запевняє, що на уламках будівлі не виявлено ніяких слідів вибухівки. Тим часом, інтернет-видання Znak.com з посиланням на свої джерела повідомляє, що причиною обвалу будинку був теракт, нібито в одній з квартир перебував гексоген.

Нагадаємо, в ніч на 31 грудня місті Магнітогорськ в Росії стався вибух у 10-поверховому житловому будинку, внаслідок чого обвалився під'їзд. Попередньо причиною вибуху називають витік газу.

Наступного дня, ввечері 1 січня приблизно у 3 кілометрах від будинку, у якому від вибуху газу обвалився під’їзд, вибухнула маршрутка. В результаті загинули три людини. Російські ЗМІ пов'язують вибухи маршрутки і вибух у будинку. Мовляв, це можуть бути теракти. Вже опубліковано відео, у якому чутно нібито постріли під час антитерористичної операції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: