Кількість жертв алкогольного отруєння на Харківщині зросла до 10 осіб

Кількість жертв алкогольного отруєння на Харківщині зросла до 10 осіб

Наразі встановлено особу господині магазинів, в яких реалізовувався сурогат

Внаслідок отруєння контрафактним алкоголем у Вовчанському та Ізюмському районах Харківської області померло 10 осіб. Про це йдеться в повідомленні прокуратури Харківської області.
За словами начальника відділу обласної прокуратури Артура Оганесяна, за попередніми даними, внаслідок вживання алкогольних напоїв невідомого походження померло семеро жителів сіл Охримівка і Варварівка Вовчанського району.
У селі Іванчуківка Ізюмського району 22 вересня четверо місцевих жителів звернулися до лікарні з ознаками алкогольного отруєння. Пізніше двоє з них померли в лікарні Харкова, ще двоє перебувають у лікарні Ізюма у стабільно тяжкому стані.
Наразі встановлено особу господині магазинів, в яких реалізовувався сурогат. Її затримано, прокуратура має намір у п'ятницю повідомити їй про підозру за ч. 3 ст. 204 Кримінального кодексу (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).
В магазинах проведено обшуки, вилучені ємності з контрафактним алкоголем відправлено на експертизу.
Також встановлено особу господаря магазину у с. Іванчуківка, з'ясовується канал походження сурогатного алкоголю.
Досудове розслідування здійснює слідче управління фінансових розслідувань Головного управління Державної фіскальної служби в області.
Раніше повідомлялося про шістьох осіб, які померли внаслідок алкогольного отруєння у Вовчанському районі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: