Кличко розказав, коли буде метро на Троєщину

Кличко розказав, коли буде метро на Троєщину

Він зауважив, що Києву необхідні значні кошти для того, щоб завершити будівництво.

Про метро на Троєщину можна буде говорити лише після запуску Подільсько-Воскресенського мосту. А для завершення його будівництва потрібні значні інвестиції. Про це в інтерв'ю каналу Newsone заявив мер Києва Віталій Кличко.

«Міст ми запустимо. Я взяв на себе це завдання. Наразі непроста ситуація», - сказав Кличко.

Він зауважив, що Києву необхідні значні кошти для того, щоб завершити будівництво, однак в бюджеті столиці, на жаль, таких коштів немає.

Кличко нагадав, що разом з делегацією німецьких експертів та підприємців на чолі з державним секретарем федерального міністерства транспорту Німеччини Райнером Бомбою було оглянуто Подільсько-Воскресенський міст та обговорені перспективи завершення його будівництва. За словами мера столиці, восени почне роботу спільна українсько-німецька група з добудови Подільсько-Воскресенського мосту.

«За умови належного фінансування нам потрібно приблизно 3 роки, щоб запустити міст. А потім можна буде говорити вже і про метро. Бо без мосту запустити метро на Троєщину ми не зможемо. Будуть гроші, тоді ми зможемо точно сказати, коли запустимо міст», - підкреслив Віталій Кличко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: