Клімкін розкритикував висловлювання лідера німецьких лібералів про «герметизацію» Криму

Клімкін розкритикував висловлювання лідера німецьких лібералів про «герметизацію» Криму
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін

Глава МЗС України підкреслив, що необхідно і далі боротися «за звільнення Криму»

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін відреагував на висловлювання голови німецької Вільної демократичної партії Крістіана Лінднера про те, що питання анексії Криму необхідно тимчасово «загерметизувати». 

«Ми дуже стурбовані, що деякі політики раз у раз намагаються проігнорувати або навіть виправдати очевидні порушення міжнародного права. Тим самим вони надихають агресора на подальші злочини і перетворюються в співучасників путінських злочинів», - наводить слова Клімкіна німецький таблоїд Bild.

Глава МЗС України також підкреслив, що необхідно і далі боротися всіма політичними і дипломатичними способами «за звільнення Криму».

Нагадаємо, раніше у інтерв’ю виданню Funke Mediengruppe Лінднер заявив, що питання анексії Криму необхідно тимчасово «загерметизувати» і спочатку досягти прогресу за іншими пунктами відносин з Москвою. Також він не погоджувався, що антиросійські санкції можуть бути зняті лише після повного виконання Мінських домовленостей.

Згодом Лінднер прояснив свою позицію щодо покращення відносин з Росією та визнання анексії Криму. Німецький політик розмістив на своїй сторінці у Facebook відеозвернення, у якому стверджує, що визнання анексії півострова є неприйнятним.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: