Клінтон визнала поразку, тому перерахунок нічого не змінить – Трамп

Клінтон визнала поразку, тому перерахунок нічого не змінить – Трамп
Переможець президентських виборів у США Дональд Трамп

Він вважає ідею з перерахунком голосів безглуздою

Обраний президент США Дональд Трамп упевнений, що проведення перерахунку голосів в деяких американських штатах, якого домагається екс-кандидат від партії «зелених» Джилл Стайн, не дасть жодних результатів.

Про це політик написав у своєму Твітері.

«Гілларі Клінтон визнала поразку на виборах, коли подзвонила мені після появи результатів і перед виступом переможця. Нічого не зміниться», - написав Трамп.

«Витрачено буде так багато часу і грошей, результат буде тим самим», - додав він.

Трамп також процитував один із виступів Клінтон, де вона заявила, що кандидати, які не визнають результати виборів, чинять аморально.

Нагадаємо, в суботу Трамп жорстко розкритикував Стайн за спробу здійснити перерахунок голосів. Він заявив, що кандидат від «зелених» намагається зробити це з метою наживи і розраховує привласнити частину коштів, зібраних для проведення перевірки.

У п'ятницю Стайн офіційно подала петицію про проведення перерахунку голосів на виборах президента в штаті Вісконсін. Вона також має намір домагатися цього в Мічигані і Пенсільванії. У всіх трьох штатах Трамп здобув перемогу над кандидатом від демократів Гілларі Клінтон з мінімальною перевагою.

У суботу адвокат Марк Еліас, який був юристом в передвиборному штабі Клінтон, заявив, що помічники екс-кандидата від демократів готові взяти участь в перевірках у всіх трьох штатах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: