Коболєв підозрює Тимошенко в роботі на російську пропаганду

Коболєв підозрює Тимошенко в роботі на російську пропаганду
Голова "Нафтогазу" Андрій Коболєв

В «Нафтогазі» відреагували на різкі заяви Тимошенко

Юлія Тимошенко «почала підробляти генератором пропагандистських інфоприводів для російських медіа». Так відреагував голова НАК «Нафтогаз України» Андрій Коболєв на обіцянку Тимошенко ліквідувати цю компанію у разі приходу до влади. Коболєв вважає, що не просто так ця новина потрапила на першу шпальту пропагандистського видання «Комсомольська правда».

 

На своїй останній прес-конференції Юлія Тимошенко заявила, що після виборів НАК «Нафтогаз» буде ліквідовано як непотрібного посередника, ринок газу буде демонополізовано, що дозволить знизити ціни на газ для українців щонайменше вдвічі.

«За півроку ліквідуємо НАК «Нафтогаз» як посередника, який не потрібен. А якщо він створить інші посередницькі структури для продажу природного газу українцям, – це все буде ліквідовано, – зазначила вона.

Тимошенко наголосила на тому, що «після приходу нової влади» ринок буде демонополізовано і «українці отримають свій власний природний газ, який належить їм за Конституцією», за ціною щонайменше вдвічі нижчою за сьогоднішню.

«Монополії на торгівлю газом не залишиться. Газ українського видобутку ми віддамо людям для споживання, а для промисловості, для бізнесу буде демонополізований ринок газу», – сказала Тимошенко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: