Колега Шеремета: Павлу завжди хотілося бути там, де життя б'є ключем

Колега Шеремета: Павлу завжди хотілося бути там, де життя б'є ключем
24tv.ua

Шеремет був дуже зухвалим. Цією зухвалістю він хотів змінити світ, і навіть з віком цієї зухвалості у нього не поменшало

Павлу Шеремету не подобалося жити нудно, йому потрібно було, аби емоції зашкалювали.  Про це розповіла журналістка Ольга Улевіч, яка працювала з Павлом Шереметом у видавничому домі «БДГ», пише видання «Белорусский партизан».

«Йому завжди хотілося бути там, де життя б'є ключем. Де щось відбувається, а значить, цей світ змінюється. І там, де він сам опинявся поза подій, раптом починало щось відбуватися», - згадує вона.

За словами Улевіч, Шеремет був дуже зухвалим. «Але це була зрозуміла мені зухвалість, напевно тому ми і були років 20 друзями. Цією зухвалістю він хотів змінити світ, і навіть з віком цієї зухвалості у нього не поменшало. Ні тюрма, ні вигнання з Білорусі не змусили його бути більш обачним і компромісним», - сказала колега Шеремета.

Нагадаємо, у середу вранці в центрі Києва внаслідок вибуху машини загинув відомий журналіст Павло Шеремет. Трагедія сталася на розі вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка. 

Генеральний прокурор України Юрій Луценко теж заявив, що смерть Шеремета - це вбивство.

Президент України Петро Порошенко доручив правоохоронним органам негайно розслідувати цей злочин.

За фактом загибелі Шеремета прокуратура відкрила кримінальне провадження за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого п. 5 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб).

Як повідомив радник голови СБУ Юрій Тандіт, на даний час слідство розглядає шість версій причин убивства Шеремета.

Павло Шеремет народився й виріс у Білорусі. Прийшов до журналістики з банківської галузі.

Працював на Білоруському телебаченні та ОРТ. Мав конфлікт із режимом президента Лукашенка, 1997-го року його було затримано білоруськими силовиками та засуджено до умовного строку, Шеремет провів у в'язниціі три місяці.

Це змусило його переїхати до Росії, де він працював на ОРТ. Був ведучим головної новинної програми Росії «Время». 

Останні п’ять років Шеремет мешкав в Україні, працював журналістом та ведучим на різних каналах телебачення й радіо.

Читайте також матеріал «Главкому»: Вбивство Шеремета. Хто підриває Україну?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: