Радник голови СБУ: слідство розглядає 6 версій причин вбивства Шеремета

Радник  голови СБУ: слідство розглядає 6 версій причин вбивства Шеремета

Приділять увагу і версії про спецоперації по дестабілізації обстановки в Україні.

Слідство розглядає 6 версій причин вбивства Павла Шеремета. Про це в ефірі телеканалу 112 Україна заявив радник голови СБУ Юрій Тандіт.

Тандіт озвучив прохання спецслужб до політиків і експертів утриматися від піару і надмірних коментарів.

«Їх вже шість (версій, - ред.), я можу лише назвати попередні чотири», - розповів Тандіт, зазначивши, що слідство також прислухається до версії нардепа Сергія Висоцького, який припустив, що вбивство Шеремета може стати початком спецоперації проти держбезпеки України.

«Те, що сказав народний депутат Висоцький, має велике значення, можу підтвердити, що одна з основних версій, яка розглядається зараз силовиками – це спроба, через це вбивство, дестабілізувати ситуацію всередині нашої держави. Але не тільки це використовується вбивство, будуть ще й інші новини, які, на жаль, будуть намагатися використовувати для того, щоб показати, що в Україні немає влади, що силовики не контролюють ситуацію», - поділився Тандіт.

Нагадаємо, вранці 20 липня журналіст Павло Шеремет загинув в результаті вибуху його автомобіля. Чоловік загинув на місці. Автомобіль належав керівнику інтернет-видання «Українська правда» Олені Притулі, однак її в машині не було.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: