Колишнього заступника Кличка більше не судитимуть за фальшивий диплом

Колишнього заступника Кличка більше не судитимуть за фальшивий диплом
Володимир Бондаренко

У серпні 2017 року прокуратура оголосила Бондаренку про підозру у використанні підробленого документа

Суд звільнив екс-главу апарату КМДА Володимира Бондаренка від кримінальної відповідальності у зв'язку із закінченням терміну давності. Про це повідомили в прокуратурі.

Шевченківський райсуд Києва звільнив від кримінальної відповідальності екс-заступника голови Київської міськдержадміністрації - главу апарату КМДА Володимира Бондаренка, підозрюваного в підробці диплома бакалавра, в зв'язку із закінченням терміну давності. Про це повідомила прес-секретар столичної прокуратури Надія Максимець.

«Суд звільнив Бондаренка від кримінальної відповідальності, оскільки в його справі закінчився термін давності», - сказала вона.

Подробиць з цього приводу Максимець повідомити не змогла, пояснивши, що поки не має в своєму розпорядженні тексту рішення суду.

У серпні 2017 року прокуратура оголосила Бондаренку про підозру у використанні завідомо підробленого документа - диплома бакалавра Львівського університету ім. Франка, який він нібито використовував, щоб отримати ступінь спеціаліста в КНУ ім. Шевченко.

31 серпня мер Києва Віталій Кличко повідомив, що звільнив Бондаренко з посади свого заступника - голови апарату КМДА.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: