Коломойський розказав, що зустрічався із «старим другом» Аваковим

Коломойський розказав, що зустрічався із «старим другом» Аваковим

Коломойський розповів, що два роки не бачився із Аваковим

Коломойський стверджує, що не має точок перетину з Аваковим в бізнесі

Олігарх Ігор Коломойський зустрічався з главою Міністерства внутрішніх справ Арсеном Аваковим в день інавгурації президента Володимира Зеленського 21 травня.

Про це сам Коломойський розповів в інтерв'ю відео-проекту УП «Чітко інтерв'ю», яке  вийде на сайті і на Youtube-каналі «Української правди» у четвер увечері.

«Зустріч старих друзів. Два роки не бачилися», – відповів Коломойський на питання про мету зустрічі.

Як зав’язалася їхня дружба, олігарх описує так: «Бойова співдружність. Я з Аваковим не був знайомий особисто до 2014 року, поки він не став міністром внутрішніх справ, а я губернатором».

При цьому Коломойський стверджує, що не має точок перетину з Аваковим в бізнесі: «Ніколи не перетиналися, не перетинаємося. Поки він при посаді, швидше за все, і не будемо перетинатися. У нас навіть немає ніяких позначок. Ні бізнес-ідей, які б на сьогоднішній день могли б нас об'єднати. Навіть теоретично».

На питання, чи має Зеленський намір залишити Авакова на посаді глави МВС, Коломойський відповів: «Новий президент не має відношення до цієї посади. То які у нього можуть бути наміри в той чи інший бік, якщо він до цієї посади не має відношення?».

На ремарку про те, що, наприклад, «Слуга народу» може виграти вибори або увійти в більшість і подати кандидатуру Авакова на посаду міністра внутрішніх справ, олігарх відповів: «Безумовно».

Однак, на думку Коломойського, говорити про це - занадто рано: «Я думаю, що вони навіть не обговорювали це питання. До цього ще далеко. А яка буде коаліція – ніхто не знає».

«Чи вірю я в те, що вони візьмуть більше 50% і зможуть самостійно, не створюючи коаліцію, сформувати уряд? Це було б дуже сміливе твердження, скажімо так. Але мені здається, що якась коаліція все одно буде. З двох або трьох партій», – зазначив олігарх.

На питання про майбутнє Авакова і гепрокурора Юрія Луценка Коломойський припустив наступне: «Я думаю, що до виборів будуть нормально працювати, виконувати свої обов'язки. Якщо раптом не захочуть грюкнути дверима і піти в політику, або просто відпочити. Там працювати – не надто солодко. Це комусь здається, що там медом намазано».

Нагадаємо, Коломойський заявив, що привітав Зеленського з перемогою на виборах та вступом на посаду президента через SMS.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: