Коронавірус ніщо, імідж – все! На покращення репутації Шмигаля і його уряду витратять 700 тис. грн

Коронавірус ніщо, імідж – все! На покращення репутації Шмигаля і його уряду витратять 700 тис. грн
Засідання Кабінету міністрів України.
Фото: урядовий портал

Переможець тендера має вишукувати згадки про урядовців у ЗМІ

Господарсько-фінансовий департамент секретаріату Кабінету міністрів України за результатами тендера 23 березня замовив у київського ТОВ «Нокс Тудей» інформаційні та експертно-аналітичні послуги про діяльність уряду на загальну суму 691,3 тис. грн.

Про це повідомляє «Главком» з посиланням на систему ProZorro.

Згідно з умовами договору, замовник отримуватиме щоденний, щотижневий і щомісячний аналізи з висвітлення ключових інформаційних повідомлень кожного з членів Кабміну, а також інформації щодо кожного урядовця у загальнонаціональних засобах масової інформації (зокрема, зазначатиметься тональність повідомлення з розділенням за прихильністю ЗМІ;  охоплення аудиторії (окремо за різними типами ЗМІ – теле-, радіоканали, друковані видання та Інтернет-ресурси); дослідження ефективності комунікації членів Кабміну, а також критики на їхні адреси.

Також у пакет послуг входить оперативний моніторинг згадувань про членів Кабінету міністрів України у ЗМІ в режимі реального часу. Про появу негативних повідомлень щодо урядовців необхідно інформувати замовника не пізніше 15 хвилин після публікації у ЗМІ.

У Кабміні склали список обов’язкових телеканалів, друкованих видань, радіо та інтернет-ресурів для аналітичного дослідження:

Телеканали (загальнонаціональні): «Україна», СТБ, «Прямий», UA:Перший, «1+1», «5 канал», «112 канал», Zik, «24», Newsone, «Інтер», ICTV, «Рада», «Перший діловий», «Україна 24».

Друковані видання (загальнонаціональні): «Урядовий кур’єр», «Голос України», «Газета по-українськи», «Факти і коментарі», «КП в Україні», «Новое время», «Вести», «Гордон», «Корреспондент» та інші друковані видання, на яких виходять повідомлення про діяльність Кабінету міністрів України.

Радіоканали (загальнонаціональні радіостанції): UA:Українське радіо, «Радіо Люкс», «Шансон», «тро FM», «АвтоРадіо», «Русское Радио Украина», «Хит-FM» та інші радіостанції, на яких виходять повідомлення про діяльність Кабміну

Провідні сайти та інформагенції, на яких виходять повідомлення про діяльність Кабміну.

На тендер прийшли три учасники: ТОВ «Медіатека», ТОВ «Сіфт» і «Нокс Тудей». Найдешевша пропозиція (589 тис. грн) була у ТОВ «Сіфт», однак її замовник відхилив через невідповідність вимогам тендерної документації.

За даними бізнес пошукового ресурсу Youcontrol, ТОВ «Нокс Тудей» створено у листопаді 2014 року. Засновником і власником записаний киянин Олег Кононенко.

Як повідомляв «Главком», Кабінет Міністрів України на чолі з Денисом Шмигалем виділив кошти на купівлю 140 штук сувенірних наборів «Скіфське золото» за ₴199 тис.

Крім цього, Управління справами апарату Верховної Ради за результатами тендерів уклало ряд договорів, що стосуються нагородних значків та подарункових пакетів загальною вартістю понад 300 тис. грн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: