ЗМІ: Космічні цифри прихильників Зеленського на його сайті виявилися фейком?

ЗМІ: Космічні цифри прихильників Зеленського на його сайті виявилися фейком?

Користувачі помітили, що лічильник на сайті «Команди Зеленського» поводиться дивно

Усього за два дні на сайті «Команди Зеленського» набралося 200 тисяч охочих вступити в цю саму команду. Проте лічильник людей, які заповнили відповідну анкету, не пов'язаний зі справжньою кількістю зареєстрованих. На оприлюднену на головній сторінці сайту цифру впливає прописаний веб-майстрами скрипт.

Про це повідомляє Дніпроград.

Користувачі помітили, що лічильник на сайті «Команди Зеленського» поводиться дивно, а саме - збільшується стабільно на 130-150 пунктів на хвилину, незалежно від часу доби, навіть о третій годині ночі.

За словами веб-майстрів, лічильник збільшується від спеціального запиту, а на сервері відповідає скрипт, який збільшує число, ніяк не пов'язане із заповненням анкет.

«Такими цифрами підтримки не може похвалитися жоден український політик. Адже йдеться не про лайк, а про реєстрацію - бажаючий вступити повинен надати свої контактні дані, а на це згоден не кожен, та й часу це займає більше, ніж просто лайк», - зазначив блогер Ігор Бігман.

Нагадаємо, Зеленський після заяви про рішення балотуватися у президенти України оголосив про те, що набирає людей до своєї команди.

У мережі на рішення шоумена відреагували неоднозначно: частина українців підтримала Зеленського і висловила готовність проголосувати за його кандидатуру. Інші ж прокоментували заяву вкрай негативно.

Як відомо, за кілька хвилин до Нового року лідер «Кварталу 95» Володимир Зеленський оголосив в ефірі «1+1» , що йде в президенти України.

 До вашої уваги: 
  • Детальніше про президентські вибори читайте тут

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: