Зеленський покликав українців до своєї команди: реакція соцмереж

Зеленський покликав українців до своєї команди: реакція соцмереж
Володимир Зеленський

Головною умовою є те, щоб людина не була раніше у політиці

Шоумен і продюсер Володимир Зеленський після заяви про рішення балотуватися у президенти України оголосив про те, що набирає людей до своєї команди.

Відповідне відео він опублікував на своїй сторінці в Instagram.

«Я вірю, що змінити країну можна тільки разом з тобою. Не стій осторонь - приєднуйся до моєї команди. Неважливі твоя стать, релігія, освіта, «язык, на котором ты говоришь». Важливо: ти ніколи не був у політиці, і поки що це - найголовніше», - заявив Зеленський.

Також у ролику він вказав адресу свого сайту: «Чекаю тебе тут (ze2019.com). Я йду. Ходімо зі мною, зробимо це разом!».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Владимир Зеленский (@zelenskiy_official)

У мережі на рішення шоумена відреагували неоднозначно: частина українців підтримала Зеленського і висловила готовність проголосувати за його кандидатуру.

Інші ж прокоментували заяву вкрай негативно.

«Люди добрі, бути президентом - це не шоу, не кіно, навіть не гра на сцені. Тут треба пройти і Крим і Рим і мідні труби, щоб не впасти обличчям у багнюку та не посоромити свою країну, яка вже й так у гівні. Я розумію, що Зелєнський це нове обличчя, не був в політиці, гарно вміє грати роль президента. .. Але грати роль і бути президентом - дві величезні різниці. Можемо залишитись не тільки без хати, а ще й без сарая. Ви тільки подивитися в ютубі які він дає коментарі під час інтерв'ю про президентство - Кличко відпочиває...», - пишуть українці.

.png_29

2_06

3_02

4_01

5

Як відомо, за кілька хвилин до Нового року лідер «Кварталу 95» Володимир Зеленський оголосив в ефірі «1+1» , що йде в президенти України.

Читайте також статті: Детальніше про президентські вибори читайте тут.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: