Крисіна етапують назад до Києва

Крисіна етапують назад до Києва

На даний час фігурант справ про катування під час Майдану Юрій Крисін перебуває у Торецькій виправній колонії

Солом’янський районний суд Києва ухвалив рішення про етапування обвинуваченого у хуліганстві із застосуванням зброї Юрія Крисіна з Торецької виправної колонії до Київського слідчого ізолятора для того, що він зміг взяти участь у розгляді кримінального провадження щодо нього.

Про це повідомила прес-секретар суду Яна Квітченко.

«Сьогодні суд ухвалив рішення етапувати обвинуваченого Крисіна з Торецької виправної колонії Донецької області до Київського слідчого ізолятора для участі у розгляді кримінального провадження», - сказала прес-секретар.

Квітченко уточнила, що Солом’янський районний суд Києва з кінця 2017 року розглядає кримінальне провадження щодо Крисіна за ч.4 ст. 296 (хуліганство, яке пов’язане із застосуванням вогнепальної або холодної зброї) Кримінального кодексу.

Водночас в адміністрації Державної кримінально-виконавчої служби України повідомили, що на даний час Крисін перебуває у Торецькій виправній колонії. «Жодних документі щодо його етапування (до київського СІЗО - ред.) не надходило»,  - заявили в адміністрації.

Нагадаємо, Юрія Крисіна, фігуранта справ про катування під час Майдану, а також про вбивство журналіста В'ячеслава Веремія, етапували із СІЗО у Києві до виправної колонії в Донецькій області у жовтні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: