Лавринович прокоментував свій арешт

Лавринович прокоментував свій арешт
Олександр Лавринович

Міністр з команди Януковича назвав себе «найбільш легкодоступною мішенню»

Екс-міністр юстиції Олександр Лавринович вважає, що справою проти нього і екс-президента Віктора Януковича про «конституційний переворот» 2010 року силовики хочуть показати суспільству, що боротьба зі старим злочинним режимом триває.  Про це він сказав після того, як суд Печерський районний суд Києва арештував його на два місяці.

Говорячи про причини зацікавлення правоохоронцями його особою, він зауважив: «Треба було переключити увагу суспільства і створити враження, що йде ефективна боротьба з злочинністю в Україні і що попередній злочинний режим таки в Україні реально переслідується, а не ведуться перемовини».

Лавринович назвав себе «найбільш легкодоступною мішенню». «Я жодного разу ніколи не робив нічого, що б суперечило закону, чи рішенню тих органів, які до мене висували чергові претензії… Це реалії сучасного українського життя, які треба сприймати такими, які вони є. Це, звичайно, не значить, що не треба протидіяти цьому», - сказав він.    

Нагадаємо, 15 вересня Печерський районний суд Києва задовольнив клопотання прокуратури і обрав для екс-міністра юстиції України Олександра Лавриновича запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном до 2 листопада. Екс-міністр ще не визначився, чи оскаржуватиме рішення.

Як відомо, колишньому міністру юстиції України Олександру Лавриновичу повідомлено про підозру за ч.1 ст.109 КК України, яка передбачає обрання запобіжного заходу тільки у вигляді тримання під вартою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: