Легендарний актор Джон Малкович: у Голлівуді ніхто не хоче говорити про Україну

Легендарний актор Джон Малкович: у Голлівуді ніхто не хоче говорити про Україну
Джон Малкович

Малкович не має великих надій на інформаційний прорив щодо українських подій

У Голлівуді зокрема та в США у цілому не надто багато знають про Україну та війну в ній. Про це в інтерв’ю ТСН сказав легендарний актор, сценарист і продюсер Джон Малкович.

 «Упродовж цих років Україна залишається білою плямою, ніби її хтось стер із карти. У мізках голлівудської спільноти панує Трамп і російська змова. Проте – ніякої України. Цього року я двічі намагався говорити з ними про Україну. Ніхто не хоче про це говорити. Я навіть не знаю, який відсоток небайдужих у Голлівуді знає, що сталося тут 2014-го року і що відбувається зараз. Але я не голлівудський актор. Я не такий, як вони», - пояснив він.

Малкович не має великих надій на інформаційний прорив щодо українських подій.

«Чесно кажучи, маю сумнів. Це не тільки ваша проблема, це системна проблема нашої реальності. Тому що мільярд – та де там? – навіть два мільярди людей мають не тільки доступ до інформації, а й можливість самим завантажувати в мережу, у свідомість суспільства, різну інформацію. І це переважно недостовірна інформація. Результат – за два місяці в Голлівуді зі мною ніхто не говорив про війну в Україні. Повне зеро», - пояснив актор.

Малкович додав, що залюбки підтримав би кінопроект про війну в Україні, але зауважує, що це вельми непроста справа.

«Знаєте, робити таке кіно важко, і я благословлю будь-кого, хто це тут зробить. А щодо моєї участі, це залежатиме від того, якою буде пропозиція», - пояснив він.

Українцям актор побажав пам’ятати і втілювати слова Лінкольна: «влада народу, для народу і заради народу».

Як повідомляв «Главком», президент України Петро Порошенко на концерті «Шляхи дружби. Равенна – Київ» відзначив Джона Малковича державною нагородою.

Раніше повідомлялося, що 29 червня до Києва приїхав легендарний актор Джон Малкович.

Нагадаємо, 1 липня Софійській площі у Києві відбулася масштабна мистецька подія в українському і світовому суспільному житті – міжнародний проект «Шляхи дружби» під керівництвом видатного диригента сучасності маестро Ріккардо Муті та за участю відомого актора, культурного і гуманітарного діяча Джона Малковича.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: