Ложкін: Зараз настав час активізувати роботу із залучення іноземних інвестицій

Ложкін: Зараз настав час активізувати роботу із залучення іноземних інвестицій

Борис Ложкін зустрівся з керівниками одного з найбільших бізнес-конгломератів султанату Оман - «Suhail Bahwan Group»

Україна активізує роботу із залучення іноземних інвестицій. Про це заявив глава АП Борис Ложкін за підсумками зустрічі з керівниками найбільшого бізнес-конгломерату Оману «Suhail Bahwan Group», що відбулася 18 липня.

«SBG» - одна з провідних бізнес-груп Близького Сходу, великий гравець на світовому ринку азотних добрив, також має активи в секторах енергетики, інфраструктури і будівництва, нерухомості, логістики і транспортних послуг, медицині та автомобільному бізнесі.

«За даними статистики, обсяги іноземних інвестицій в 2016 році продовжують зростати, але ці темпи поки недостатні. Українська економіка, як і раніше, гостро потребує участі іноземних інвесторів, це один із ключових чинників її зростання. Про це я за дорученням Президента говорив на зустрічах із найбільшими інвесторами в Лондоні, Вашингтоні, Баку, Києві. Нам є що запропонувати міжнародному капіталу в багатьох галузях економіки, і ми повинні реалізувати свій потенціал. Я готовий координувати роботу в цьому напрямку», - зазначив Ложкін.

Як повідомлялось, Президент Петро Порошенко запропонував увійти до складу Національної інвестиційної ради виконавчому директору міжнародної корпорації Unilever Полу Полману, а також СЕO азербайджанської компанії Socar Ровнагу Абдулаєву.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: