Луценко підписав подання про зняття недоторканності з нардепа Пономарьова

Луценко підписав подання про зняття недоторканності з нардепа Пономарьова
Олександр Пономарьов

Сарган: нардеп у приміщенні Верховної Ради перешкоджав роботі журналістів

Генеральний прокурор України Юрій Луценко підписав подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Олександра Пономарьова. Про це повідомила прес-секретар Генпрокурора Лариса Сарган у Facebook.

«Подання (щодо притягнення до кримінальної відповідальності Пономарьова — ред.) вже зареєстроване в апараті Верховної Ради України», — повідомила вона.

32744197_1968378719902309_7967321362379309056_n

Сарган зазначила, що цей нардеп у приміщенні Верховної Ради України перешкоджав роботі журналістів кількох інтернет-видань.

«Своїми умисними діями Пономарьов вчинив кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст.171 КК України — незаконне вилучення зібраних журналістом матеріалів і технічних засобів, якими він користується у зв’язку зі своєю професійною діяльністю, а так само умисне перешкоджання здійсненню журналістом законної професійної діяльності», — зазначила прес-секретар.

За словами Сарган, факт вчинення правопорущення достатньо повно підтверджується зібраними доказами.Кримінальне провадження розслідувалося ГУ СБУ в м.Києві та області, а прокуратура міста Києва здійснює процесуальне керівництво.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: