Луценко розповів, кого призначив своїми заступниками

Луценко розповів, кого призначив своїми заступниками
На фото: Дмитро Сторожук
ru.golos.ua

Новий генпрокурор запевнив, що всі вони - професіонали

Першим заступником генпрокурора Юрія Луценко став адвокат Дмитро Сторожук. Про це на прес-конференції повідомив сам генпрокурор.

Зараз Сторожук є народним депутатом.

«Вважаю, що сюди мають прийти нові люди… В його підпорядкуванні знаходиться департамент нагляду за додержанням законності в силових структурах України», – зазначив Луценко.

Крім того, заступником генпрокурора, до компетенції якого входитиме міжнародна співпраця і представництво інтересів держави в судах, став Євген Єнін.

«35 років, три вищі освіти, володіє трьома іноземними мовами, працював на оперативних посадах в управлінні розвідки СБУ та служби зовнішньої розвідки, зараз до останнього дня працював радником посольства України в Італійській республіці», – зазначив Луценко.

Ще одним заступником генерального прокурора, головним завданням якого стане реформування ГПУ, стане Валентина Теличенко.

«Її завдання - проведення нових конкурсів у місцеву прокуратуру… реформа Академії прокуратури за західними стандартами, введення західних стандартів статистики та оновлення українського законодавства», - уточнив генпрокурор.

Нагадаємо, Луценко погодив з американськими партнерами формат і графік створення Генеральної інспекції, яка буде виявляти «перевертнів» у ГПУ.

Луценко дає свою першу прес-конференцію на посаді генпрокурора.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: