Лукаш спрогнозувала, коли Гужва вийде на свободу

Лукаш спрогнозувала, коли Гужва вийде на свободу
Олена Лукаш біля Ізолятора тимчасового тримання

За словами захисника головного редактора видання «Страна.ua» Олени Лукаш, за Гужву буде внесена застава 26 червня

Захисник головного редактора видання «Страна.ua» Ігоря Гужви Олена Лукаш заявила, що за її підзахисного буде внесена застава у понеділок, 26 червня. Про це вона написала у Facebook.

«Ігор Гужва передає всім привіт і слова подяки! Вже завтра буде внесена застава і найближчим часом він буде на волі», - повідомила вона.

Як повідомлялося, Шевченківський районний суд арештував головного редактора видання «Страна.ua» Ігоря Гужву строком на 60 діб з можливістю внесення застави 544 тис. грн. Прокуратура оскаржуватиме рішення суду в частині розміру застави.

Як повідомляв «Главком», 22 червня співробітники Нацполіції прийшли з обшуками до редакції інтернет-видання «Страна.ua».

Після цього генпрокурор Юрій Луценко заявив, що поліція затримала головного редактора «Страна.ua» Ігоря Гужву за хабарництво.

За інформацією генпрокурора, головний редактор вимагав $10 тис. За нерозміщення на сайті компромату на чинного політика.

Головний редактор видання «Страна.ua» Ігор Гужва визнав, що йому пропонували $20 тисяч.

Він заявив, що кримінальну справу проти видання сфальсифіковано. За його словами, це сталося після критичної публікації про нардепа з фракції Радикальної партії Дмитра Лінька.

Омбудсмен Валерія Лутковська закликала розслідувати справу Гужви, не втручаючись у роботу ЗМІ.

Луценко запевнив, що свобода слова при обшуках у Гужви не постраждала.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: