Малайзія просить у РФ допомоги в розслідуванні катастрофи MH17

Малайзія просить у РФ допомоги в розслідуванні катастрофи MH17

Рада безпеки Голландії дійшла висновку, що Boeing 777 був збитий російською керованою ракетою «Бук»

Міністр транспорту Малайзії Ліоу Тіонг Лайя заявив, що країні потрібна допомога Росії в розслідуванні аварії Boeing над Донбасом. Про це повідомляє УНН з посиланням на агентство Bernama.
«Всім відомо, що ми були жертвами, яких атакували і збили керованими ракетами «Бук». Ми повинні знайти тих, хто несе відповідальність за крах літака Malaysia Airlines. Отримання згоди і допомоги Росії є великим кроком вперед до розуміння того, що саме сталося з нашим літаком», — підкреслив міністр.
Лайя також додав, що «в якості подальших заходів, ми будемо вести переговори з Бельгією, Нідерландами, Австралією та Україною для формування арбітражного органу для розслідування катастрофи MH17».
Нагадаємо, 17 липня 2015 року Рада безпеки Голландії завершила розслідування з висновком про те, що Boeing 777 був збитий російською керованою ракетою («Бук»). Вказано, що ракета була запущена з території, контрольованої проросійськими бойовиками.
Проте, Росія з того часу заперечує це і попросила Міжнародну організації цивільної авіації (ІКАО) провести нове розслідування трагедії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: