Матеріали розслідування Іловайської трагедії відкриють для суспільства

Матеріали розслідування Іловайської трагедії відкриють для суспільства
Іловайська трагедія

Прокуратура публікувала звіт, який ще не містить всіх матеріалів слідства

Матеріали розслідування Іловайської трагедії у перспективі відкриють для всього суспільства.

Про це заявив депутат від «Народного фронту» Антон Геращенко.

«Очевидно, що головною причиною трагедії є агресивні дії РФ. Із боку України, можливо, була допущена помилка в тому, що не були прийняті термінові рішення про відхід військ із Іловайська. Відповідь на це питання має дати військова прокуратура», – зазначив він.

Інформація розслідування, за його словами, буде передана всьому суспільству.

«Прокуратура публікувала звіт, який ще не містить всіх матеріалів слідства і в перспективі це все буде відкрите для суспільства. І суспільство винесе свій вирок», – наголосив він.

Як відомо. 14 серпня Генеральна прокуратура оприлюднила результати розслідування Іловайської трагедії. При  цьому  ГПУ офіційно звинуватила Росію у створенні Іловайського котла.

За даними слідчих, співвідношення в АТО бойовиків та російських військових з одного боку і ЗСУ з іншого, на момент Іловайська складало 18 до 1.

Крім того. слідчі  ГПУ стверджують, що росіяни розстріляли своїх військових,які гарантували вихід сил АТО з-під Іловайська.

Україна передала до офісу прокурора Міжнародного кримінального суду інформацію щодо вбивства українських військових у районі Іловайська.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: