Адвокат: екс-«регіонала» Медяника утримують в СІЗО СБУ

Адвокат: екс-«регіонала» Медяника утримують в СІЗО СБУ

Захист Медяника готує апеляцію на його арешт

Адвокат Володимира Медяника Євген Солодко в інтерв’ю «Главкому» розповів, що його підзахисного скоріше за все утримують в ізоляторі Служби безпеки.

«Умови у нас всюди паскудні, про принципову різницю між ними не може іти й мови. Його привезли (на суд) з ізолятора СБУ. Я думаю, що він там», - зазначив адвокат.

Він додав, що його подальшими діями, після оголошення арешту Медянику на два місяці, буде подання апеляції.

«12 серпня отримую повний текст визначення суду, і подаватиму апеляцію», - уточнив він.

Як відомо, Володимиру Медянику вручили підозру в скоєнні злочину після допиту 6-го серпня. Щодо можливого арешту адвокат екс- регіонала заявив, що «не було жодних передумов».

«Так, ми допускали це і прийшли, власне кажучи, підготовленими до цього. Ми ж розуміємо, в якій країні ми живемо, і розуміємо систему роботи наших правоохоронних органів, котрі спочатку хапають, а потім починають шукати докази винуватості», - вважає захисник

Стосовно самого допиту Медяника Євген Солодко повідомив наступне: «Та ні про що не питали. Ми (Володимир Медяник) дали свідчення самі у формі довільної розповіді».

Адвокат також заявив, що напередодні, 5 серпня слідство «обмануло Печерський районний суд, вказавши, що Медяник нібито не з’являється по повістках на допит».

«І Печерський райсуд виніс рішення про його примусовий привід і обрання запобіжного заходу», - додав він. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: