Меркель не очікує цього тижня загальноєвропейського рішення щодо мігрантів

Меркель не очікує цього тижня загальноєвропейського рішення щодо мігрантів

Іспанія готова підтримати ФРН по питанням міграції

Очільниця уряду ФРН Ангела Меркель заявила в вівторок про те, що країни ЄС не зможуть прийняти спільного і єдиного рішення щодо вирішення проблеми із мігрантами наприкінці цього тижня в рамках саміту глав держав і урядів. Про це повідомляє інформаційне агентство Reuters.

Замість цього німецький канцлер заявила про те, що буде намагатися вирішити дані проблеми в рамках двосторонніх переговорів. За словами Ангели Меркель для завершення роботи над всіма сімома директивами ЄС по питаннями міграції треба більше часу. Очільниця німецького уряду заявила, що вона готова працювати із такими країнами як Іспанія, які готові говорити про різні виміри міграційної проблеми – як про зовнішній так і про внутрішній. 

Зі свого боку новий очільник уряду Іспанії Педро Санчес у рамках переговорів із Ангелою Меркель заявив про те, що єдиним рішенням на міграційну проблема має бути спільне рішення, яке стосуватиметься всіх країн ЄС. При цьому члени блоку мають бути готові розділити вантаж вирішення даного питання. Педро Санчес пообіцяв вирішувати дане питання в тісній координації із ФРН.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: