Меркель не очікує конкретних результатів від переговорів з Путіним

Меркель не очікує конкретних результатів від переговорів з Путіним
Ангела Меркель і Володимир Путін

Напередодні Порошенко попросив Меркель обговорити з Путіним звільнення Сенцова

Канцлер ФРН в п’ятницю попередила щодо очікувань щодо її зустрічі із Володимиром Путіним, яка має відбутися завтра. Про це повідомляє інформаційне агентство Reuters.

Анґела Меркель не очікує прориву в рамках переговорів із президентом РФ щодо України чи Сирії. Саму зустріч очільниця німецького уряду назвала «наслідком необхідності», а не вибору, оскільки Берлін і Москва повинні бути залучені в діалог щодо широкого кола питань, які дві сторони зацікавлені вирішити. Канцлер ФРН назвала цю зустріч із президентом РФ робочою.

Сам же перелік питань у рамках переговорів, як відзначила Анґела Меркель, виправдовує необхідність мати постійний діалог. Очікується, що перед початком переговорів в Месебергському палаці в суботу, лідери ФРН і РФ зроблять заяви, при цьому не відповідаючи на запитання журналістів. 

Нагадаємо, уряд Німеччини раніше оголосив, що на 18 серпня заплановано візит до Німеччини президента РФ Володимира Путіна, під час якого він зустрінеться з канцлером Анґелою Меркель.

Порошенко попросив Меркель обговорити з Путіним звільнення Сенцова.

Востаннє Путін та Меркель зустрічались у травні цього року: на спільній зустрічі лідери обговорили транзит газу через Україну після запуску «Північного потоку-2».

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: