Мешканець Черкас намагався продати гранатомет через інтернет

Мешканець Черкас намагався продати гранатомет через інтернет

Поліція затримала чоловіка, який продавав зброю через інтернет

У Черкасах чоловік намагався продати гранатомет через інтернет. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Черкаській області.

«Проводячи оперативне відпрацювання ресурсів мережі інтернет, співробітники поліції в Черкаській області виявили інформацію, що один з жителів міста Черкаси намагається збути за грошові кошти зброю. За отриманою інформацією, 31-річний черкащанин зберігав зброю у себе в гаражному приміщенні», - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, в ході обшуків правоохоронці вилучили у чоловіка два поліетиленових пакети, в яких знаходилися граната РГД-5 із запалом і гранатомет РПГ-26. За словами чоловіка, зброю він отримав на зберігання від знайомого, який повернувся із зони проведення антитерористичної операції.

Також правоохоронці виявили пакетик, в якому знаходилась речовина білого кольору зовні схожу на амфетамін. На даний момент зловмисник затриманий, йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального злочину передбаченого ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. 1 / 6

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Служба безпеки України виявила у зоні АТО три схованки з боєприпасами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: