Минулої доби бойовики 41 раз обстріляли позиції сил АТО

Минулої доби бойовики 41 раз обстріляли позиції сил АТО

На Маріупольському напрямку із заборонених мінськими угодами 122 мм артилерії та 120 мм мінометів ворог обстріляв українських воїнів у Красногорівці

Російські окупаційні війська продовжують обстрілювати позиції підрозділів Сил АТО. За минулу добу зафіксовано 41 випадок відкриття вогню, з них 19 на Донецькому, 18 на Маріупольському та 4 на Луганському напрямках, передає прес-центр штабу АТО.

«На Донецькому напрямку супротивник із 122 мм артилерії бив по наших позиціях у Миколаївці Другій, а 120 мм міномети застосував у Зайцевому, Авдіївці, Семигір’ї, Новоселівці та Новоселівці Другій», — йдеться у повідомленні.

По Новгородському та н.п. Дача окупанти стріляли з 82 мм мінометів. Крім цього, під вогнем 82 мм мінометів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї опинилися українські воїни в Авдіївці.

Міномети калібру 82 мм ворог використав у Гнутовому, а великокаліберні кулемети — по захисниках Широкиного. «Також, по наших опорних пунктах у Мар’їнці вели вогонь ворожі снайпери», — додали у прес-центрі.

На Луганщині позиції ЗС України в районі Станиці Луганській противник обстрілював з гранатометів та великокаліберних кулеметів, а поблизу Кримського вів не систематизований хаотичний вогонь.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: