Мураєв: Я вже три роки не фінансую NewsOne

Мураєв: Я вже три роки не фінансую NewsOne
Позафракційний народний депутат Євгеній Мураєв
Фото: «Главком»

Нардеп відмовився розказати, як фінансуються телеканали і які є схеми їх утримання, бо його, мовляв, ніхто в галузі не зрозуміє

Народний депутат Євген Мураєв заявив, що вже три роки не фінансує телеканал NewsOne. Про це він розповів в інтерв’ю «Главкому».

На запитання «Главкома», хто фінансує канал після того як він перейшов в управління Портнова, нардеп відповів, що це комерційна таємниця.

«Я не буду говорити, як фінансуються телеканали і які є схеми їх утримання, бо мене ніхто в галузі не зрозуміє. Як ви думаєте, скільки разів нас намагалися перевірити? Я готовий публічно сперечатися з будь-яким генпродюсером телеканалу в Україні, що у NewsOne - найкраща бізнес-модель, він найдешевший у виробництві секунди ефірного часу. Якщо ви звернули увагу, у нас величезна кількість людей працює безоплатно. І таких моделей всередині каналу багато. Я дійсно не олігарх і не міг створити медіа, яке є настільки дотаційним і дорогим, як інші», - розказав Мураєв.

Він зазначив, що зараз нічого не утримує.

«Там унікальна бізнес-модель (на телеканалі NewsOne, – «Главком»), я свої особисті гроші не витрачаю вже три роки. А ви хочете видурити у мене комерційну таємницю та допомогти іншим каналам. Уявіть, якщо б нас хтось дотував при всій нелюбові влади до нас. За що легше всього закрити? За свободу слова не можна. А ось за такі прорахунки – легко. Значить вибудовано все так красиво, що неможливо закрити.

В кінці серпня стало відомо, що батько Євгена Мураєва передав колишньому заступнику глави адміністрації президента Віктора Януковича Андрію Портнову телеканал NewsOne в управління терміном на три роки.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: