Мураєв: Бойко і Льовочкін домовилися з Порошенком

Мураєв: Бойко і Льовочкін домовилися з Порошенком
Позафракційний народний депутат Євгеній Мураєв
Фото з відкритих джерел

Народний депутат Євген Мураєв вважає, що Петро Порошенко програє у другому турі всім, крім кандидата від південного сходу

«Об'єднання «Опозиційного блоку» і партії «За життя» - це чергова спроба домовленості олігархічних груп для того, щоб залишитися при владі», про це в інтерв'ю «Топінформ» заявив народний депутат Євген Мураєв.

«Дивіться їх логіку, об'єднаний кандидат виходить у другий тур і що далі? Він з тріском програє Порошенку, тому що у нас немає Криму, немає Донбасу, а у Порошенка є чітка аргументація, що це проросійських кандидат, вишки Бойка тощо. Електорат скажімо так, націоналістичної України сьогодні на 5 мільйонів більше, ніж збалансованої і за такої конструкції Петро Олексійович обов'язково б став президентом, а представники цих двох політичних партій отримали б посади, хтось спікера, хтось прем'єра», - зазначив політик.

Мураєв вважає, що Порошенко програє у другому турі всім, крім кандидата від південного сходу.

«Він програє Гриценку, Тимошенко, він навіть Зеленському програє. Єдиний шанс йому виграти - це йти до другого туру з представником колишньої «злочинної влади». Коли я побачив цю конструкцію, коли вона була чітко артикульована, я в цьому розкладі брати участь не захотів. Під «артикульована» я маю на увазі, що ця схема була озвучена представниками цих двох партій, і що адмінресурс буде працювати в тому числі і на них. А після парламентських виборів пройде розподіл посад», - зазначив нардеп.

На його думку, «якщо залишиться Порошенко, це означає продовження війни на Донбасі, продовження розколу в церковному питанні, а справа тут навіть не в автокефалії, а в тому, що якась церква буде оголошена «правильною», а якась «агресором», і це призведе до крові. Подивіться, як поводяться поляки? Як поводяться угорці? Росія претендує теж на частину території. Україну розтягнуть на шматки, якщо у нас будуть внутрішні криваві розбірки. Ту політику, яку веде Порошенко, треба негайно припиняти, а ті, хто йому в цьому підіграє, -і є справжні вороги України».

Як раніше повідомляв «Главком», позафракційний народний депутат Євгеній Мураєв 21 вересня вийшов з партії Вадима Рабіновича та повідомив про намір створити свою політсилу.

В кінці серпня стало відомо, що батько Євгена Мураєва передав колишньому заступнику глави адміністрації президента Віктора Януковича Андрію Портнову телеканал NewsOne в управління терміном на три роки.

Читайте також матеріали: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: