На Чернігівщині воєнком за хабарі знімав з обліку призовників

На Чернігівщині воєнком за хабарі знімав з обліку призовників
Ілюстративне фото

Затримали воєнкома після отримання ним 200 доларів від чергового призовника

Співробітники військової прокуратури спільно з Національною поліцією затримали головного спеціаліста відділу Гродненського військкомату Чернігівської області.

Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України (ГПУ). Згідно з даними ГПУ, зловмисник за хабарі знімав громадян з військового обліку. Так, затримали воєнкома безпосередньо після отримання ним 200 доларів від чергового призовника.

Затримання в порядку ст. 208 КПК України проводилось в рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 369-2 КК України безпосередньо під час отримання вказаним працівником військкомату від громадянина неправомірної вигоди в розмірі 200 дол США за вплив на службових осіб Городнянського військового комісаріату Чернігівської області щодо прийняття рішення про виключення особи з військового обліку та видачу військово-облікового документу у виді тимчасового посвідчення замість військового квитка.

Отримані грошові кошти виявлено та вилучено.

На даний час у проваджені тривають слідчі та процесуальні дії.

Нагадаємо, співробітники СБУ викрили на хабарах т.в.о. начальника відділу безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції в Хмельницькій області.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: